En dag i taget..

Ännu en dag på praktiken avklarad!
Känns fotafrande väldigt bra där jag har hamnat, men det går så himla fort! Redan inne på vecka tre och sedan är det bara två veckor klar innan praktiken är slut för den här gången.

Idag har det varit en helt okej dag. Höll på att bli lite sen till praktiken då min lilla brum brum inte tyckte riktigt som jag tidigt imorse, den tyckte att det var lite väl kallt ute gissar jag. Men efter några övertalningsförsök och ett och annat hot så brummade han glatt igång och jag kom iväg. Kan dock inte låta bli att sakna min blåa gamla pärla sådanna här dagar, vi kom verkligen överens och den var alltid att lita på! Må du vila i frid på skroten, jag är ledsen att du hamnade där på tok för tidigt!

På praktiken har det varit en ganska lugn dag, slutade redan halv två, vilket kändes ganska behövligt. Haft lite småont i halsen nu flera dagar och idag är det värre, termometern visade lite feber nu när jag kom hem också, så jag får försöka dejta kudden tidigt ikväll och hoppas det är över tills imorgon. Nåja, en dag i taget!

Annars rullar dagarna på. Har haft ett ganska långt uppehåll med träningen. Har varken haft tid, ork, lust eller motivation och senaste tiden har jag som sagt varit lite halvkrasslig också. Jag får försöka komma igång igen när jag är pigg igen och lusten har återvänt. Idag fick ännu ett nytt jobberbjudande, det 4:e den här månaden! Känns riktigt gött. Dock tackade jag nej då jag redan tackat ja till ett annat, men efter lite funderande så tror jag nog att jag ska ta och ringa upp imorgon och se vad de har att erbjuda, var ett par saker som lockade mig och än har jag inte gått introduktion på det jag tackat ja till, så jag har fortafrande möjlighet att välja! Bara hoppas de inte hunnit sätta in någon annan ännu! Hur som helst är det skönt att vara garanterad jobb i sommar, här ska tjänas pengar! Förhoppningsvis så pass mycket att mina planer för hösten går att genomföra. :)

Nu, dags att laga lite middag!

So long!

/ Linnéa
Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det. - Nalle Puh

I solens första strålar

Har hunnit med en del sen jag skrev sist..
Ögoninflammation, plugg, träning, hästgos, påskpynt, jobbintervju och en massa annat.

Har även börjat min praktik period på fem veckor. Första dagen var i måndags och jag måste säga att jag hittills trivs väldigt bra. Liten skola med ganska få barn, men härliga ungar och snäll personal och vad annat kan man begära?! Idag var det dock lite kämpigt eftersom jag dragits med både huvudvärk och lite halsont. Så typiskt att bli sjuk när man går ut på praktik. Dock inte så konstigt när man jobbar med barn och kommer till ett nytt ställe.. Nåja, nu är det bara imorgon kvar  då jag dessutom går halvdag innan påskledigt i fyra dagar, så det ska jag nog kunna klara av! Dessutom är det påskpyssel som gäller med barnen hela dagen imorgon och det kan jag ju inte missa ;)  Hoppas bara jag slipper vara sjuk hela påsken nu.

Någon träning blev det iallafall inte idag.. Kände mig lite halvkrasslig redan igår men var ner på gymmet en stund iallafall. Gick dock skit och jag kände mig sjukt omotiverad. Märks verkligen att jag slarvat med träningen på sista tiden.. Idag förbjöd mig Dennis att träna eftersom jag har halsont. Ser inte ut som att det blir så mycket träning resten av veckan heller om det fortsätter så här.. Men jag antar att jag gör rätt i att lyssna på pojken min och vila i helgen och satsa på att komma igång ordentligt nästa vecka igen. Känns ändå träligt, skulle behöva komma igång ordentligt. Hoppas jag hittar motivationen snart.

Appropå helgen är jag förresten gräsänka hela helgen lång. Dennis drar till Orsa imorgon eftermiddag och åker skidor med grabbarna och kommer hem först på fredag. Men det räddar jag med att dra hit Ida på fredag och påsklunch hos mamma och pappa på lördag. Kommer såklart sakna honom massor, men jag ser ändå fram emot helgen. Har inte träffat hästarna på snart två veckor, så det blir kul att åka hem till mamma och pappa lite. Förhoppningsvis hinner jag köra Hilda lite. Dessutom älskar jag ju påsken!

Förövrigt har jag världens bästa, snällaste, underbaraste mamma. I måndags när jag skulle iväg till praktiken ringde hon precis innan jag skulle åka, bara för att säga; "Glöm inte att du är bäst Linnéa!" Och när jag sedan kom hem låg det två små paket och en trisslott var till mig och Dennis i hallen. Hon vet verkligen hur hon ska peppa mig den där mamman jag har. ;) Vad skulle jag göra utan henne?!

Nu ska jag snart börja laga pannkakor. Sen ska jag bara slappa i soffan så jag orkar med sista dagen imorgon innan ledighet!

/ LinnéaOch i solens första strålar
flyger svalorna mot skyn
för att binda sköra trådar
tvinna trådar
till en tross
mellan oss
så vi når varandra.. - Ted Gärdestad


RSS 2.0