I solens första strålar

Har hunnit med en del sen jag skrev sist..
Ögoninflammation, plugg, träning, hästgos, påskpynt, jobbintervju och en massa annat.

Har även börjat min praktik period på fem veckor. Första dagen var i måndags och jag måste säga att jag hittills trivs väldigt bra. Liten skola med ganska få barn, men härliga ungar och snäll personal och vad annat kan man begära?! Idag var det dock lite kämpigt eftersom jag dragits med både huvudvärk och lite halsont. Så typiskt att bli sjuk när man går ut på praktik. Dock inte så konstigt när man jobbar med barn och kommer till ett nytt ställe.. Nåja, nu är det bara imorgon kvar  då jag dessutom går halvdag innan påskledigt i fyra dagar, så det ska jag nog kunna klara av! Dessutom är det påskpyssel som gäller med barnen hela dagen imorgon och det kan jag ju inte missa ;)  Hoppas bara jag slipper vara sjuk hela påsken nu.

Någon träning blev det iallafall inte idag.. Kände mig lite halvkrasslig redan igår men var ner på gymmet en stund iallafall. Gick dock skit och jag kände mig sjukt omotiverad. Märks verkligen att jag slarvat med träningen på sista tiden.. Idag förbjöd mig Dennis att träna eftersom jag har halsont. Ser inte ut som att det blir så mycket träning resten av veckan heller om det fortsätter så här.. Men jag antar att jag gör rätt i att lyssna på pojken min och vila i helgen och satsa på att komma igång ordentligt nästa vecka igen. Känns ändå träligt, skulle behöva komma igång ordentligt. Hoppas jag hittar motivationen snart.

Appropå helgen är jag förresten gräsänka hela helgen lång. Dennis drar till Orsa imorgon eftermiddag och åker skidor med grabbarna och kommer hem först på fredag. Men det räddar jag med att dra hit Ida på fredag och påsklunch hos mamma och pappa på lördag. Kommer såklart sakna honom massor, men jag ser ändå fram emot helgen. Har inte träffat hästarna på snart två veckor, så det blir kul att åka hem till mamma och pappa lite. Förhoppningsvis hinner jag köra Hilda lite. Dessutom älskar jag ju påsken!

Förövrigt har jag världens bästa, snällaste, underbaraste mamma. I måndags när jag skulle iväg till praktiken ringde hon precis innan jag skulle åka, bara för att säga; "Glöm inte att du är bäst Linnéa!" Och när jag sedan kom hem låg det två små paket och en trisslott var till mig och Dennis i hallen. Hon vet verkligen hur hon ska peppa mig den där mamman jag har. ;) Vad skulle jag göra utan henne?!

Nu ska jag snart börja laga pannkakor. Sen ska jag bara slappa i soffan så jag orkar med sista dagen imorgon innan ledighet!

/ LinnéaOch i solens första strålar
flyger svalorna mot skyn
för att binda sköra trådar
tvinna trådar
till en tross
mellan oss
så vi når varandra.. - Ted Gärdestad


Kommentarer
Den här bloggen är enbart för mig själv och för att jag tycker om att skriva. Det är helt frivlligt att läsa och gillar du inte det jag skriver eller tycker det är onödigt så behöver du helt enkelt inte besöka den här sidan! Onödiga och otrevliga kommentarer udanbedes. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback