Sömnlöst

Igår hade jag en riktig hemmadag! Var ju första dagen på min "nästan helt lediga vecka utav två". ;)
Passade på att sova lite extra längre, vaknade dessvärre med huvudvärk, så det blev ipren och soffan tills det släppte. Och tack för att det släppte! (Jag har klarat mig riktigt bra från migrän på senaste tiden. Bara några mer eller mindra "vänliga huvudvärker" som släppt. Skönt!) Sedan tog jag tag i att städa bort julen! Så nu är det inte jul här längre iallafall! Jag som älskar jul har lite ångest när jag ska ta avsked från alla tomtar och kulor varje gång. Men det var faktiskt ganska skönt att få lite ordning och tänka att nu går vi ju faktiskt mot ljusar tider! Våren är ju så härlig den med, längtar tills jag får ställa lite tulpaner på bordet (nu kostar de väl skjortan) och solen börjar värma ute! Dessutom säger det väl bara wrooom sen är det jul igen och allt ska fram!

Höll på och pysslade hela dagen tills min kära sambo kom hem. Vi tillbringade kvällen med att testa en ny maträtt och träna. Maträtten var wraps ur en LCHF-recept bok och det blev riktigt gott! På gymmet gick det också hyffsat. Hade inte tränat på över en vecka så det var skönt att komma igång! Körde lite av varje, avslutade med en Wod på tid och en metcon, och det kändes ganska bra, lite trött och seg i kroppen bara. Min dåliga attityd var på väg fram där ett tag, men jag lyckades trycka bort den, så att passet slutade med en glad Linnéa och icke nedskälld stackars Dennis. :)

I natt har jag sovit skitdåligt. Fick så jäkla ont i magen igårkväll när vi skulle gå och lägga oss. Sprang fram och tillbaka till baka till badrummet större delen av natten och kunde inte sova. När jag väl somnade så var det inte många timmar kvar tills det var dags att gå upp, plus att jag vaknade gång på gång. Nåja, nu verkar magen iallafall må lite bättre och jag har fått i mig lite frukost. Vet inte vad det kan ha varit för knas med den.. Liten sväng av magkatarr kanske? Hoppas den bestämmer sig för att må bra nu iallafall.

Jag ska snart byta om och packa lite saker för att sedan brumma iväg. Ska först och främst ut till Twist och greja lite med honom. Får se hur det går, är första gången jag ska ut själv. Men det ska nog gå bra! Sedan ska jag brumma över skogen hem till mamma och pappa. De är inte hemma så jag måste ge pollarna lunch. Sen har jag lite Dammen och mina djur-abstinens så jag ska vara där fram till på Torsdag, då jag ska på redovsning i Hällefors. (Så bra eftersom det är närmare dit från mamma och pappa.) Efter det ska jag sedan hemmåt igen. Ska bli skönt med några dagar hos mamma och pappa och bara ta det lungt och gosa med djuren och familjen. Dock kommer jag sakna Dennis nå förjävligt tror jag! Saknar honom faktiskt redan, trots att jag inte åkt än. (Han är på jobbet). Som jag skrev tidigare sover vi ju nästan aldrig på olika ställen och eftersom han var borta i helgen också så blir det lite väl mycket nätter ifrån varann nu. Underbara människa, vad lycklig jag är och vilken tur jag har som träffade just dig! Men det går ju fort, dessutom ska som sagt bli guld att få träffa djuren och familjen lite!

Nä, nu är det bäst jag sätter lite fart. Packa, fixa till mig och mot stallet! Förresten har min skitdåliga-asgamla-telefon gett upp så jag har fått ta min ännu-mer-skitdåliga-asgamla-telefon istället, som inte riktigt funkar som den ska. Så är det svårt att få tag på mig så vet ni varför! Måste skaffa mig en ny snart.. Tvekar bara eftersom jag är specialist på att ha sönder saker. Funderar på en iPhone, men jag vet inte. Som sagt är jag så klantig och vad händer om man har sönder en telefon man betalar av?

Ajaa, dert löser sig! Ha en bra dag!
/Linnéa

Kommentarer
Den här bloggen är enbart för mig själv och för att jag tycker om att skriva. Det är helt frivlligt att läsa och gillar du inte det jag skriver eller tycker det är onödigt så behöver du helt enkelt inte besöka den här sidan! Onödiga och otrevliga kommentarer udanbedes. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback